Terug naar Visie

Onze social square meters

social square meters

Wij doneren een vast percentage van onze vierkante meters aan de buurt

Bij Urban Fabric willen we dat ieder project een positieve bijdrage levert aan de buurt en de stad. Daarom doneren we bij ieder project een deel van de vierkante meters aan de omgeving. Dat noemen wij onze social square meters. Hiermee geven we met ieder project iets extra aan de buurt en reiken onze projecten verder dan de vierkante meters waarop ze zijn ingetekend.

Urban Fabric Development_visie_Social square meters logo

projecten

Waar heeft de buurt behoefte aan?

Bij ieder project zijn onze social square meters anders ingericht. Zo geven we aan de Veerdijk in Wormer de buurtbewoners veel gelegenheid om mee te denken over onze plannen. En bij Porters leveren we dure vierkante woningmeters in voor een gemeenschappelijke ruimte en collectieve tuin die de bewoners en buurt kunnen gebruiken voor het geven van workshops of het vieren van een verjaardag.
Woon je in de buurt van één van onze projecten en ontbreekt het aan iets? Zoals een ping pong tafel, moestuin, AED, elektrische leenfietsen of een gezamenlijke bbq? Laat het ons weten. Wij richten onze social square meters namelijk samen met gebruikers en omwonenden in. Want juist op deze manier kun je een buurt verder brengen.

3 Urban Fabric Development - Visie - Social Square meters - vier beelden