Team

cultuur

Urban Fabric: ontwikkelaars met lef en oog voor de omgeving

Urban Fabric Development staat voor een nieuwe generatie vastgoed ontwikkelaars die transparant te werk gaan en open staan voor samenwerkingen. We weten wat er speelt in de huidige markt en hebben het lef om verder te kijken, juist als het gaat over complexe binnenstedelijke opgaves. We hebben oog voor de omgeving en maken projectontwikkeling menselijk.

Wij zijn Urban Fabric:
Maak kennis met ons team

Ons team is vervlochten met de stad. De plek die ons uitdaagt telkens opnieuw na te denken over hoe we willen samenleven. Deze fascinatie komt goed van pas in onze projecten, want wij bouwen op basis van de stad en de mensen die er wonen, werken en recreëren.

Anne Storm

legal counsel

anne@urban-fabric.nl

Al van jongs af aan is Anne als schippersdochter het gewend om onderweg te zijn en in iedere stad nieuwe ontdekkingen te doen. Zij vindt het dan ook geweldig dat zij voor haar werk bij Urban Fabric de stad mag ‘ontrafelen’ door te onderzoeken hoe nieuwe ontwikkellocaties de stad verder kunnen brengen. Anne heeft in haar jeugd vele havens gezien en heeft daardoor een voorliefde voor de onbekende delen en industriële randen van de stad.

Als legal counsel streeft Anne ernaar de ambities van Urban Fabric in de continu veranderende regelgeving waar te maken. Het is de kunst om met oog voor ieders belangen tot succesvolle samenwerkingen en mooie projecten te komen. Anne is van huis uit advocaat, maar is blij dat zij nu bij Urban Fabric het juridische vak in breder perspectief kan plaatsen om zo écht een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de stad.

Anne Storm Urban Fabric Development

Ashley  Turk

office manager

ashley@urban-fabric.nl

Ashley is onze energieke HR en officemanager. Lang stilzitten vindt ze niks en dat komt goed uit in haar functie: het kantoor van Urban Fabric draaiende houden. Haar energie doet ze op tijdens een van haar vele sportsessies, of dat nu outdoor in het park is of in de gym. Als ze gaat, dan voor de volle 100%!

Ashley beschikt over organisatorische vaardigheden, is communicatief sterk en vastberaden om haar kwaliteiten in te zetten om Urban Fabric te voorzien in de behoefte aan managementondersteuning. Ze houdt bovenal van gezelligheid en schenkt graag een kopje koffie in als je bij ons langskomt!

Ashley Turk_Urban Fabric Development_LR

David Smidt van Gelder

partner | ontwikkelaar

david@urban-fabric.nl

Als rasechte Amsterdammer voelt David zich thuis in de stad. Nog elke dag komt hij er nieuwe mensen en situaties tegen die hem verrassen, inspireren of een spiegel voor houden.

David vindt het leuk om over het leven te filosoferen en de complexiteit op te zoeken, maar ook om slap te ouwehoeren. Of dat nu met een onbekende op straat is, met vrienden in de kroeg of op kantoor met een collega.

Deze creatieve en open houding helpt hem bij het ontwikkelen van gebouwen. Dat is een complex en veelzijdig proces, met heel veel verschillende soorten mensen en wensen. Voor David ligt de uitdaging dan ook vooral in deze samen te brengen tot één geheel.

David Smidt van Gelder_Urban Fabric Development_LR

Freek Waltmann

partner | ontwikkelaar

freek@urban-fabric.nl

Freek is woonachtig in het groene Slotervaart en ziet projectontwikkeling als dé manier om de wereld een beetje beter te maken. Volgens Freek worden de zachte kanten van projectontwikkeling vaak ondergesneeuwd door financiële modellen. Hij benadrukt juist de kansen op sociaal en duurzaam vlak.

Freek kijkt naar meervoudig rendement op lange termijn, rendement waar iedereen wat aan heeft. Hij is van mening dat we langzamerhand afscheid nemen van de ‘oude’ economie; een model dat de aarde gewoonweg niet aankan. Naast zijn passie voor kunst en architectuur is hij vooral een buitenmens en is met zijn gezin dan ook vaak het weekend te vinden in het bos bij zijn recreatiewoning in Twente. Freek ziet het als een voorrecht om mee te werken aan de toekomstige stedelijke ontwikkelopgaves en wil met zijn visie en inzet hier een positieve bedrage aan leveren.

Freek Waltmann_Urban Fabric Development_LR

Jan Thijs Klaassen

partner | ontwikkelaar

janthijs@urban-fabric.nl

Jan Thijs is een optimist en liefhebber van de stad met haar vele gezichten. Hij gelooft erin dat een gezonde samenleving kan worden gevormd door gebruik te maken van de mogelijkheden die de stad biedt.

Jan Thijs houdt van de complexiteit van het binnenstedelijk ontwikkelen waarbij hij de juiste mix van mensen en bedrijven bij elkaar probeert te krijgen. Of de plek uiteindelijk ook op die manier werkt zoals je voor ogen had, dat kun je volgens hem na een paar jaar pas zien. De rol die deze nieuwe plekken in het stedelijk weefsel krijgen fascineert hem. Als ontwikkelaar vindt hij het dan ook een eer om bij te dragen aan het verder bouwen aan de stad. En op die manier impact te hebben op het leven van de stedeling én van de passant.

Jan Thijs Klaassen_Urban Fabric Development_LR

Jurriaan van Agthoven

ontwikkelaar

jurriaan@urban-fabric.nl

Jurriaan heeft hart voor de stad en aandacht voor de planeet. Hij houdt van soft cities: het creëren van een positieve omgeving waar mensen graag willen zijn en die aandacht heeft voor mens en milieu.

Volgens Jurriaan is projectontwikkeling de kunst van het verbinden van functies, disciplines, partijen en belangen met het oog op de ontwikkeling van een gebied. Op deze wijze wil hij impact maken en zoekt hij naar een toekomstgerichte binding tussen bewoners en gebruikers in een bestaande leefomgeving. Hij wil inspirerende plekken creëren die zowel geestelijk als fysiek goed zijn voor de mens en met aandacht voor onze planeet. Bij Urban Fabric volgt Jurriaan deze passie. Door zijn ervaring binnen zowel de commerciële als de publieke sector begrijpt hij beide werelden en elkaars belangen. Met zijn gedrevenheid, flexibele houding en humor op zijn tijd weet Jurriaan vastgoedprojecten tot een goed eindresultaat te brengen.

Jurriaan van Agthoven_Urban Fabric Development_LR

Lucy van Kleef

marketing | communicatie | PR

lucy@urban-fabric.nl

Met tussendoor uitstapjes naar een andere stad of land, keert Lucy toch altijd weer terug naar het Amsterdamse. Dat komt omdat deze stad haar zoveel te bieden heeft: oude en nieuwe architectuur, kunst, festivals, de vele cafés en restaurants, maar ook de culturele diversiteit, de havens en het groen.

Voor Lucy is de stad, met haar variëteit aan bewoners en bezoekers, een interessante verzameling van levens en verhalen. Iets dat Lucy blijvend fascineert. Ze houdt van het sociale en brengt dan ook als marketing-, communicatie- en PR-medewerker voor Urban Fabric graag mensen, ideeën en processen bij elkaar. Altijd met als doel collega’s, belanghebbenden of omwonenden te betrekken en daarmee projecten verder te brengen: van, met en vóór de stad.

Lucy van Kleef_Urban Fabric Development_LR

Ronald van Heusden

financial controller

ronald@urban-fabric.nl

Ronald doorkruist dagelijks de stad met zijn racefiets. Dan glijdt stad en land aan hem voorbij. Ook bij slecht weer springt hij op de fiets; de tocht Zaandam – Schinkelkwartier werkt voor hem inspannend en ontspannend tegelijk.

Vanwege zijn tempo heeft Ronald niet veel tijd om de gebouwde omgeving te bestuderen, maar sinds hij als financial controller voor Urban Fabric aan de slag is staat hij vaker stil bij de gebouwde omgeving. En bij nieuwe locaties die interessant kunnen zijn voor de herontwikkeling. Hij is dan ook, naast het financieel gezond houden van de organisatie, de voelspriet van het bedrijf voor de regio Zaanstad.

Ronald van Heusden_Urban Fabric Development_LR

Sophie Driessen

ontwikkelaar | legal counsel

sophie@urban-fabric.nl

De Lindengracht is volgens Sophie ‘Amsterdam op z’n mooist’. Misschien wel het meeste ‘Amsterdam’ dat je kunt krijgen.

Al weet ze natuurlijk dat dat voor iedereen verschilt en de stad zelf zo dynamisch als wat is. Hierin ziet Sophie als jurist parallellen met de vastgoedwereld. In deze wereld is regelgeving complex en ook voortdurend in beweging. Volgens haar een uitdagend speelveld met oneindig veel mogelijkheden en kansen. Daarmee is elk project anders en verdienen alle projecten van Urban Fabric een eigen ‘maatwerk’ oplossing. De insteek van Sophie: waarde toevoegen aan projecten en daarmee uiteindelijk aan de stad.

Evita Geradts

stagiair grafisch ontwerp

evita@urban-fabric.nl

Als echte ontwerper is Evita van alle markten thuis. Visual design, speculative design, illustreren, fotografie en digitale kunst probeert ze allemaal uit in een constante nieuwsgierigheid en exploratie. Ontdekken en fouten durven te maken staan voor haar centraal.

Multidisciplinair te werk gaan bevalt haar goed, zo kan ze alle creatieve kanten kwijt en 100% geven voor elk project. Daarnaast houdt ze van films, hier in zie je een variatie aan verschillende werelden en meningen terug – iets wat Evita altijd inspireert. Tot nu toe staat de teller op meer dan duizend films!

Evita Geradts_Urban Fabric Development_LR

Vacatures

Werken bij Urban Fabric:
Bekijk hier onze vacatures

Wil jij meebouwen aan een gezonde en levendige stad? Lijkt het je leuk om samen te werken met een jong, gedreven en enthousiast team op een goed bereikbare locatie in Amsterdam? En de mogelijkheid te krijgen om mee te ontwikkelen met dit groeiende bedrijf? Dan is Urban Fabric misschien wat voor jou. Op dit moment heeft Urban Fabric vier vacatures openstaan.