Visie

proces

Je moet eerst ontrafelen voor je succesvol kunt ontwikkelen

Met Urban Fabric willen we bijdragen aan de ontwikkeling van een gezonde en gelukkige leefomgeving. Maar als je een plek verder wilt brengen, moet je eerst tot in de vezels begrijpen wat deze wel en niet nodig heeft. Pas dan weet je als ontwikkelaar wat je kan toevoegen aan het weefsel van de stad. Onze missie is dan ook om de dynamiek van de stad en haar bewoners dieper te doorgronden dan iedere andere partij. Dat noemen wij ontrafelen.  Pas dan kun je succesvol ontwikkelen. Met al onze projecten hopen we uiteindelijk iets te ontketenen; positieve verandering te realiseren die de stad verder brengt.

Meer over ontrafelen

1 Urban Fabric development_visie_landing_ ontrafelen ontwikkelen ontketenen ontspannen

filosofie

Bijdragen aan een gezonde en gelukkige leefomgeving

In alle projecten van Urban Fabric proberen we zo gezond en duurzaam mogelijke condities te scheppen. Daarbij richten we ons op drie thema’s: interactie, beweging en groen. We verweven deze thema’s in onze projecten in de overtuiging dat duurzaam en doordacht investeren in een gezonde leefomgeving waarde oplevert voor iedereen.

Meer over onze filosofie

2 Urban Fabric Development_ Visie _ filosofie bewegen groen

social square meters

Wij doneren een vast percentage van onze vierkante meters aan de buurt

Bij Urban Fabric willen we dat ieder project een positieve bijdrage levert aan de buurt en de stad. Daarom doneren we bij ieder project een deel van de vierkante meters aan de omgeving. Dat noemen wij onze social square meters. Hiermee geven we met ieder project iets extra aan de buurt en reiken onze projecten verder dan de vierkante meters waarop ze zijn ingetekend.

Meer over onze social square meters

Urban Fabric Development_visie_Social square meters foto