Back to news

Voortgang project Veerdijk 44

22 september 2022

Op deze pagina houden we u op de hoogte over de ontwikkelingen rondom het project Stellenbosch, een herontwikkelingslocatie gelegen aan de Veerdijk 44 in Wormer. Vanaf de start van dit project zijn omwonenden en buurtbewoners geïnformeerd over en betrokken bij de (concept)plannen. De herontwikkeling verloopt stapsgewijs. We werken toe naar een bestemmingsplanwijziging.

 

Urban Fabric Development_Nieuws_Voortgang project veerdijk 44

 

Op dinsdag 7 september 2021 nodigden we alle buurtbewoners, belanghebbenden en geïnteresseerden uit voor een informatieavond over de herontwikkeling van de Veerdijk. Vanuit deze laagdrempelige publieke informatiebijeenkomst is er een klankbordgroep opgericht. Deze klankbordgroep bestaat uit 9 personen die allen omwonenden zijn. Iedereen die zich heeft aangemeld voor de klankbordgroep heeft kunnen toetreden. De klankbordgroep is op drie momenten bijeengekomen om met de ontwikkelaar (Urban Fabric Development), procesbegeleider (Objectum), architect (Studio Donna van Milligen Bielke) en de Gemeente in gesprek te gaan over diverse onderwerpen, zoals de contouren van het gebouw, het programma en de parkeerdruk. Daarna hebben we wederom een bijeenkomst voor de buurt georganiseerd om toelichting te geven op de plannen. De verslagen van al deze bijeenkomsten zijn online beschikbaar.

Klik hiervoor op de afbeelding en daarna op het desbetreffende onderwerp.

Nieuwsbrief en contact

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen aan de Veerdijk? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. Stuur een e-mail naar veerdijkwormer@urban-fabric.nl o.v.v. Inschrijven nieuwsbrief. Heeft u andere vragen of opmerkingen over deze herontwikkeling? Dan kunt u ons bellen (020 30 800 02) of mailen (veerdijkwormer@urban-fabric.nl).

Stappenplan communicatie project Veerdijk Wormer Urban Fabric Development