Terug naar nieuws

Uitnodiging informatie bijeenkomst #1

27 augustus 2021

Urban Fabric Development nodigt alle buurtbewoners, belanghebbenden en geïnteresseerden uit voor een informatieavond over de herontwikkeling van Veerdijk 44. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 7 september 2021 in De Stoomhal te Wormer en start om 19:30 uur

 

Urban Fabric Development_Wormer_veerdijk 44 _ Informatiebijeenkomst_ Voortborduren op de buurt

 

Tijdens de bijeenkomst ‘Voortborduren op de buurt’ maakt de projectontwikkelaar graag kennis met de omwonenden. Verder wordt het beoogde proces besproken en worden de architecten voorgesteld. De bijeenkomst geldt als startpunt voor het onderzoek naar hoe de buurt verder ontplooid kan worden en wat de nieuwe ontwikkeling kan toevoegen aan de omgeving. Aansluitend is er een borrel.


Analyse naar de dynamiek van de buurt

Initiatiefnemer Urban Fabric Development ziet de bijeenkomst als het begin van het participatietraject met de buurt. Jan Thijs Klaassen: “Urban Fabric bouwt aan projecten die verder reiken dan de vierkante meters waarop ze zijn ingetekend. Voor ons start ontwikkelen met ontrafelen. We willen de dynamiek van de buurt en haar bewoners tot in de vezels begrijpen. Pas dan weten we wat we kunnen toevoegen aan het weefsel van de buurt.”


Inbreng delen

Wilt u meer weten over de herontwikkeling aan de Veerdijk? En uw inbreng met ons delen? Meld u dan vóór 2 september aan via informatiebijeenkomstveerdijkwormer.eventbrite.nl 

Informatiebijeenkomst Voortborduren op de buurt
Dinsdag 7 september 19:30u
Locatie: De Stoomhal, Pakhuisplein 44, Wormer

I.v.m. corona is er een gezondheidscheck bij entree. Houd uw QR-code in de CoronaCheck App bij de hand.

Kunt u niet aanwezig zijn bij de bijeenkomst maar wilt u wel op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen aan de Veerdijk? Dan kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Inschrijven kan via veerdijkwormer@urban-fabric.nl o.v.v. Inschrijven nieuwsbrief.