Afstudeer / onderzoeksstage (WO)

Vacature

Afstudeer-/onderzoeksstage aangeboden (WO)

Wil jij onderzoek doen naar de ontwikkeling van een gezonde en levendige stad? Of je verder verdiepen in de kloof tussen de dynamische vraag naar vastgoed en het relatief statische aanbod? Of richt je je liever op onderwerpen als healthy urban living, adaptieve gebouwen en circulariteit? Tijdens een (afstudeer)stage bij Urban Fabric Development kun je dit allemaal onderzoeken aan de hand van lopende projecten.

 

Urban Fabric Development _ Vacatures _ Onderzoeker

 

Wie is Urban Fabric?

Urban Fabric Development realiseert positieve verandering die de stad verder brengt. Als Amsterdamse projectontwikkelaar ontwikkelen wij vastgoedprojecten die verder reiken dan de vierkante meters waarop ze zijn ingetekend. Wij ontwikkelen voor eigen rekening en risico of als gedelegeerd ontwikkelaar. Wij hebben een integraal perspectief op vastgoed en werken aan duurzame vastgoedstrategieën.

Wat kun je bij ons leren?

Als academisch stagiair(e) draai je bij Urban Fabric Development mee in alle fases van projectontwikkeling; van acquisitie, haalbaarheid tot aan omgevingsvergunning en placemaking. Bij ons kun je haalbaarheidsonderzoek doen, de marktdynamiek analyseren en de financiële kant doorrekenen als het gaat om kosten en kwaliteit versus opbrengsten. Ook kun je kavels toetsen voor nieuwe acquisities en je verdiepen in juridische stukken. Afhankelijk van je interesse kun je tevens onderzoek doen naar woonconcepten versus demografische trends en doelgroepen en meedenken over corporate marketing en projectcommunicatie. Urban Fabric heeft een in-house architectenbureau dat voor een leuke kruisbestuiving zorgt en waarmee je direct je onderzoek naar financiële haalbaarheid met een team van internationale architecten kan toetsen.

In overleg stem je je onderzoeks-/afstudeeropdracht af en kijken we samen welke diverse werkzaamheden/onderzoeken je op je zou kunnen nemen, afhankelijk van de projecten die op dat moment spelen en de richting waarin jij je wilt specialiseren.

Jij herkent jezelf hierin:
– je hebt humor, neemt initiatief en draagt nieuwe ideeën aan;
– volgt een masteropleiding aan de universiteit: MSc Track Management in the Built Environment (TU Delft) of Urban Systems & Real Estate (TUe);
– beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
– hebt goede beheersing van Microsoft Office, met name Excel;
– kan goed samenwerken en is communicatief sterk.

Wij bieden jou:
– een dynamische werkomgeving met academisch geschoolde begeleiders;
– een platte organisatie met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en bij goed functioneren kans op een eerste baan;
– een werkweek van minimaal 32 uur;
– betrokken collega’s en een professioneel, ambitieus team;
– een gezonde dagelijkse lunch, elke woensdag is er een sportles en op donderdag een gezellige borrel;
– indien nodig, tijdelijke woonruimte in Amsterdam nabij het Westerpark.

De stageplaats is per januari 2023 beschikbaar. Wil je ons team bij voorkeur zes maanden of langer komen versterken, stuur dan je motivatie en CV naar vacature@urban-fabric.nl. Meer informatie over onze projecten kun je vinden op www.urban-fabric.nl.